Fotografia de la EURO care a scandalizat o ţară întreagă

Ziarul Atac, 13 iunie 2012, Ora 18:44

  • print
  • |
fotografia-de-la-euro-care-a-scandalizat-o-tara-intreaga-26478-1.jpg

O angajată a Ministerului croat al Culturii, devenită celebră după ce a apărut în fotografii cu sânii dezveliţi în urma victoriei selecţionatei antrenate de Slaven Bilici în meciul cu echipa Irlandei de la Euro-2012, riscă să fie sancţionată de conducerea instituţiei.

"Trebuie să reacţionăm, pentru că un angajat din sectorul public trebuie să aibă o atitudine conformă cu codul de comportament al funcţiei publice", a declarat, miercuri, un purtător de cuvânt al ministerului, Natasa Petrinjak. Jelena Miksa, care lucrează la arhivele ministerului, şi verişoara sa Viktorija şi-au manifestat bucuria după victoria obţinută de Croaţia cu scorul de 3-1, la Poznan, ridicându-şi tricourile deasupra sânilor şi chiar oferindu-i fanilor să-i îmbrăţişeze. Fotografii nu au ratat o astfel de ocazie, iar pozele au făcut înconjurul presei din Balcani şi au fost postate pe site-urile de socializare.

Această celebritate a atras atenţia instituţiei la care lucrează Jelena. O comisie specială urmează să se întrunească în curând şi să stabilească posibile sancţiuni. "Nu regret nimic. Singurul lucru care contează este cum a jucat echipa. Vom câştiga Euro", a declarat Jelena cotidianului Vecernji List.

Însă filială locală a Comitetului Helsinki pentru drepturile omului a condamnat procedura disciplinară a ministerului, susţinând că este un atac împotriva libertăţilor individuale. Cu Jelena în tribune, Croaţia, liderul Grupei C a Euro-2012, va întâlni, joi, la Poznan, reprezentativa Italiei, înainte de a juca împotriva Spaniei, campiona europeană en titre, în 18 iunie, la Gdansk.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou