Best Dental

Hotelul Intercontinental, WC-ul poliţiştilor VIDEO

Orlando Chelu, 25 noiembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
hotelul-intercontinental-wc-ul-politistilor-video-1.jpg

Aşa cum procedează un poliţist aflat chiar şi în afara serviciului, adică intervine în orice împrejurare, aşa am procedat şi noi, reporterii ziarului ATAC, în momentul în care am văzut un poliţist alergând spre intrarea hotelului INTERCONTINENTAL.

Alerga de credeai că va exploda o bombă dacă nu va ajunge la timp să o dezamorseze. Curioşi, ca orice ziarişti, crezând că vom prinde subiectul vieţii noastre, l-am urmat pe poliţist, sfioşi, dar şi plăcut surprinşi de intervenţia acestuia. Poliţistul a ajuns la timp. Bomba din burta lui a explodat în wc-ul hotelului. După un timp, el, omul legii, a ieșit fericit şi uşurat pe trotuarul din fața hotelului, plimbându-se ţanţoş şi mândru ca un cocoş printre curve şi peştii acestora.

Pe trotuarul din fața hotelului, în linişte, îşi fac veacul, de zeci de ani, BABOII, PEŞTII SAU PROXENEŢII, cum vrei să îi numeşti. Îşi fac veacul, dar nu singuri, ci sub directa supraveghere a echipajelor de poliţie staţionate în zonă, cât şi a poliţiştilor civili care împânzesc zona centrală a Capitalei. Între aceştia s-au legat, de-a lungul timpului, relaţii de diferite feluri.

Video uluitor

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou