Best Dental

„Incompatibilul” Mihalache... se relaxează!

Dan Alexandru, 29 iulie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
incompatibilul-mihalache-se-relaxeaza-32830-1.jpg

Dan Mihalache, fostul secretar general adjunct al Guvernului, se află zilele acestea la mare în compania soţie sale, Mădălina Mihalache.

Cei doi au ales să evite aglomeraţia staţiunii Mamaia şi stau chiar lângă un hotel de două stele aflat în imediata apropiere a vilei de protocol a lui Traian Băsescu din staţiunea Neptun. După o plimbare de două ore prin staţiune, s-au oprit să mănânce la un restaurant modest din Olimp.

Dan Mihalache este un membru marcant P.S.D. Acesta a ocupat funcţia de deputat timp de două mandate iar în primul guvern "Ponta" a fost desemnat chiar secretar general adjunct al Guvernului.

Mihalache a fost acuzat de ANI că ar fi ocupat, în acelaşi timp, funcţia de secretar general adjunct al Guvernului şi de administrator al unei firme. În acest caz, Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat pe demnitar incompatibil trei ani.

Dan Mihalache a fost revoltat privind decizia Agenţiei Naţionale de Integritate de a-l declara incompatibil, alături de alţi patru demnitari, pe o perioadă de trei ani. La momentul respectiv, Mihalache a declarat că inspectorii A.N.I. sunt aserviţii lui Traian Băsescu.

Acum Mihalache are tot timpul să se gândească la viitorul său politic, chiar pe malul Mării Negre.

 

 

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou