INCREDIBIL! Premierul României, ospătar în timpul liber

Dan Alexandru, 2 decembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
incredibil-premierul-romaniei-ospatar-in-timpul-liber-36448-1.jpg

Zilele trecute, o echipă a ziarului ATAC, aflată în deplasare prin țară a rămas șocată când a avut senzația că este servită la masă chiar de premierul Victor Ponta.

Adrian, un tânăr din Hunedoara, este ospătar la un restaurant din centrul oraşului şi de când lucrează pe acest post duce în "cârcă" o adevărată povară. Toată lumea îl confundă cu prim-ministrul României, Victor Ponta. Asemănarea este izbitoare şi el este chiar mândru că lumea îl confundă cu Ponta.

"Astă' vară, când era deschisă şi terasa restaurantului, se oprea lumea să facă poze cu mine... e plin Facebook-ul cu mine... și chiar sunt mândru", a declarat Adrian.

Adrian este student în anul II la Facultatea de Marketing şi Afaceri Internaţionale, la Spiru Haret, și visează să devină un manager de hotel, în străinătate.

Recomandăm Corpului de control al prim-ministrului Victor Ponta să îl caute şi să îl numească oficial "sosia premierului".

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou