Înjurat în centrul Iaşului! Vasile Lupu a comis o mare mârlănie

Ziarul Atac, 24 iunie 2012, Ora 22:20

  • print
  • |
injurat-in-centrul-iasului-vasile-lupu-a-comis-o-mare-marlanie-26672-1.jpg

A fost unul dintre cei mai influenţi oameni din ţară în perioada guvernării CDR, iar acum a ajuns să fie înjurat pe stradă.

La fel ca aproape orice politician român de după '90, Vasile Lupu trăieşte cu impresia că legile şi cele mai elementare reguli sunt pentru oamenii de rând, în vreme ce el poate să le încalce, pentru că nimeni nu-l poate trage la răspundere.

La finalul săptămânii trecute, sâmbătă, în jurul orei 20.30, Vasile Lupu a fost surprins de paparazzi ATAC de Iaşi când bloca traficul rutier într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Iaşi. Fostul parlamentar şi-a parcat maşina pe strada Râpa Galbenă, fix sub semnul "parcarea şi staţionarea, strict interzise", pe sensul de urcare către Fundaţie. Această arteră rutieră este una foarte îngustă, astfel încât două maşini abia se strecoară în condiţii normale de trafic.

 

"Băi, buhaiule!"

 

Vasile Lupu şi-a trântit însă VW Passat cu numărul de înmatriculare SV 58 LUP în faţa unei clădiri de birouri, a coborât din maşină şi a pornit-o agale, urcând cu greutate puţinele trepte de la intrarea în imobil. Culmea, clădirea cu pricina dispune de locuri de parcare, multe dintre acestea fiind libere la acea oră.

Nici măcar înjurăturile celorlalţi şoferi nu l-au deranjat pe Vasile Lupu. De cum acesta şi-a plantat maşina în mijlocul străzii, circulaţia a fost gâtuită, pe un sens de mers formându-se o coadă de autoturisme.

"Măi, animalule", "Nesimţitule!", "Băi, buhaiule", au fost cele mai elegante apelative de care s-au folosit şoferii blocaţi în trafic de Vasile Lupu.

 

"...ce mare lucru?"

 

Îmbrăcat cu o cămaşă largă, pantaloni scurţi, şosete şi sandale, fostul vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a urcat cu greu treptele, a intrat în clădire, unde a zăbovit aproximativ 5 minute. În tot acest timp, în maşină îl aşteptau câţiva membrii ai familiei, care au fost nevoiţi să îndure înjurăturile şoferilor furioşi.

Lupu nu s-a grăbit nici la întoarcere, iar documentul cu care a ieşit din clădire l-a înmânat pasagerului din dreapta. A observat în acel moment că este fotografiat şi s-a urcat la volan. A pornit maşina şi a oprit din nou, câţiva metri mai sus, pentru a cere lămuriri reporterilor ATAC de Iaşi. S-a arătat deranjat de faptul că a fost fotografiat.

"Măi, băieţi... Dacă ar fi asta cea mai mare nelegiuire din ţara asta. Am oprit câteva minute să iau o hârtie de la birou, ce mare lucru?", a spus Vasile Lupu, după care şi-a văzut liniştit de drum.

 

Cine este Vasile Lupu

 

În prezent, Vasile Lupu activează ca avocat în aproape toate judeţele Moldovei, cele mai multe procese în care acesta este implicat fiind legate de revendicări a unor terenuri sau clădiri.

În toamna anului trecut, acesta a fost ales preşedinte al PN}CD, preluând funcţia de la predecesorul său, Aurelian Pavelescu. Vasile Lupu este activ în politică încă din anul 1990, când a fost membru al CPUN Iaşi. A obţinut şi câteva mandate consecutive de parlamentar, pentru o perioadă ocupând chiar funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. În perioada 1996 - 2000 a fost unul dintre cei mai influenţi oameni din Iaşi.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou