Best Dental

Învăţăturile lui Cozmin Guşă către fiul său

Ziarul Atac, 26 iunie 2011, Ora 19:43

  • print
  • |
invataturile-lui-cozmin-gusa-catre-fiul-sau-1.jpg

Amabilitatea faţă de femei nu se recomandă întotdeauna

Zilele trecute, paparazzi ATAC l-au surprins pe Cozmin Guşă împreună cu fiul său, Andrei. Primul lucru care ne-a atras atenţia a fost acela că Andrei şi-a depăşit tatăl în înălţime. Cei doi bărbaţi ai familiei Guşă se îndreptau spre o petrecere. Andrei ţinea în mână un buchet mare de trandafiri roşii.

În mod sigur, tatăl l-a învăţat pe fiu să fie pedant, de mic, dacă ţinem seama de atitudinea şi ţinuta, asemănătoare, a celor doi. Nu ştim, însă, ce l-a învăţat despre amabilitate. Cum mergeau ei, în pas alert, fiind, probabil, în întârziere, privirile le-au fost atrase de o frumoasă domnişoară care se chinuia, chiar în dreptul lor, să-şi parcheze maşina. Bineînţeles că au remarcat-o dar frumuseţea ei nu i-a făcut să se oprească din drum şi să o ajute. Probabil că aveau lucruri mult mai importante de rezolvat.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:41