Best Dental

La 50 de ani, cu sânii la vedere!

Mălina Andrei, 14 aprilie 2015, Ora 17:13

  • print
  • |
la-50-de-ani-cu-sani-la-vedere-46287-1.jpg

La 50 de ani, Monica Bellucci demonstrează că rămâne una dintre cele mai sexy femei din lume. Frumoasa actriţă a atras toate privirile zilele trecute, când a ieşit în oraş împreună cu câteva prietene, la un restaurant din Paris.

Vedeta a ieşit din restaurantul parizian „La société" fără prea multe ascunzişuri.

Cel puţin, în zona bustului, era chiar mai generoasă decât s-ar fi aşteptat cineva. Bluziţa transparentă lăsa să se vadă că nu poartă sutien, iar sânii puteau fi admiraţi în voie.
Dar actriţa nu părea deloc încurcată că arată mult. Ba chiar zâmbea, convinsă că le-a demonstrat şi ultimilor cârcotaşi că îşi merită pe deplin locul în noul film cu James Bond, „Spectre".

Monica Bellucci va apărea pe marile ecrane în celebra producţie James Bond, care va fi lansată anul acesta, în noiembrie. Actriţa şi-a dorit să fie "fata Bond" încă din anul 1997, când a pierdut însă rolul în faţa actriţei Teri Hatcher.

 

foto: Hepta

 

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou