Mega show pentru handbalistele băimărence

Ziarul Atac, 25 iunie 2012, Ora 22:19

  • print
  • |
mega-show-pentru-handbalistele-baimarence-26716-1.jpg

Pregătirea pentru sezonul viitor se face prin localuri. Se pare că asta e deviza jucătoarelor de la HCM Baia Mare. Două dintre componentele lotului au fost surprinse într-un local în timp ce se distrau de minune. Ioana Ravasz (centru) și Melinda Geiger (inter) revenită la Baia Mare de la Oltchim, au petrecut zilele trecute de minune într-unul din localurile din mallul băimărean. Fără dar și poate handbalistele au fost centrul atenției fiind cunoscute de majoritatea clienților.

Chiar dacă echipa la care cele două evoluează nu a avut un sezon strălucitpr, se pare că antrenamentele și cantonamentele de pregătire nu reprezintă o prioritate pentru cele două, acestea alegând să danseze pe scena localurilor până la cele mai târzi ore ale dimineții.
Dacă odinioară sportivii de performanță alegeau să-și dedice timpul activităților sportive, iar noaptea era dedicată odihnei se pare că aceste lucruri sunt doar o amintire ștearsă a ceea ce reprezenta sportul pentru maramureșeni. Chiar dacă Geiger ar trebui să dea dovadă de profesionalism, având în vedere că ea face parte și din echipa națională, probabil petrecerile nocturne au fost unul din motivele pentru care aceasta a fost împrumutată de Oltchim la Baia Mare. Păcat!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou