Best Dental

Perversu' de pe Târgu Ocna, prins în flagrant de paparazzi ATAC şi detectivi

Ziarul Atac, 4 decembrie 2011, Ora 19:49

  • print
  • |
perversu-de-pe-targu-ocna-prins-in-flagrant-de-paparazzi-atac-si-detectivi-7.jpg

Sorin Ţiganu', cunoscut de oameni drept Perversu' de pe Târgul Ocna îşi înşală nevasta cu amanta şi amanta cu o prostituată. Amanta Alina a angajat detectivi să-l urmărească pe Perversu', bănuindu-l de infidelităţi. Prins în plină "acţiune" de amantă, cu o prostituată, aceasta a încercat să o calmeze spunându-i că nu este decât o greşeală. Paparazzi ATAC, ameninţaţi de Perversu': "Bă, ori suntem bărbaţi ori nu mai suntem" şi "dacă nu plecaţi, vă dau daună totală".

Un scurt interviu în urma unei bătăi de stradă l-a adus pe Sorin Ţiganu, alias Perversu' de pe Târgul Ocna în lumea showbizului. Devenit celebru în urma câtorva fraze, tânărul din Rahova a ajuns să fie invitat la diverse emisiuni. Bendeac a făcut episoade bune inspirându-se din replicile lui, iar filmuleţele cu declaraţiile Perversului au ajuns la ordinul milioanelor de vizualizări pe internet. Ce s-a mai întâmplat însă cu el?

Săptămâna trecută am fost contactaţi la redacţie de un detectiv particular, care ne-a întrebat dacă ne interesează un pont despre Perversu' de pe Târgul Ocna. Am căzut de acord şi împreună cu detectivul şi cu acordul persoanei care îl angajase am pornit pe urmele acestuia.

Sorin Ţiganu, cum îl denumesc prietenii, este însurat şi are două fetiţe. De circa cinci luni el împarte patul cu o vedetă, pentru moment îi dezvăluim decât prenumele - Alina. Femeia îşi făcuse planuri de viitor alături de Sorin, dar ceva nu mergea în relaţia lor. Prea multe scuze, vizite scurte, acestea au fost decât câteva motive care au determinat-o pe Alina să angajeze şi să pună detectivii pe urmele lui. Cunoştea faptul că este însurat, dar, din spusele ei, Perversu' îi promisese că este decât o problemă de timp până se va rezolva totul.

Dublă înşelăciune

Vineri, 2 decembrie, Perversu' arată adevărata iubire ce o poartă amantei. În jurul orelor 17.00, el pleacă de la domiciliul soţiei, cu un taxi. Acesta se opreşte în zona Unirii şi, spre surprinderea noastră, bărbatul era aşteptat de o domnişoară brunetă, care, grăbită, urcă în taxi şi împreună merg la un hotel din Bucureşti.

Felul în care acesta a intrat în hotel, cum a luat cheia de la recepţie ne face să credem că Perversu' foloseşte des această locaţie, posibil ca acel apartament să fie pus la dispoziţia lui. Odată intraţi în cameră, cei doi amorezi au trecut la treabă: un duş, o şampanie, şi după......
Detectivul a telefonat amantei, care şi-a făcut apariţia în scurt timp, surprinzându-l pe Pervers în plină acţiune. Luat prin surprindere, acesta nu a mai putut-o coti.

Fata cu care Perversu' a fost surprins era, conform declaraţiei acesteia, prostituată. Sorin o contactase pe internet şi apoi telefonic şi, contra unei sume frumuşele de bani, aceasta l-a însoţit la locaţie. Au urmat scene de gelozie, strigăte, dar şi ameninţări, atât la adresa detectivilor, cât şi a paparazzilor. Celebrele vorbe "ori suntem bărbaţi ori nu mai suntem" au fost decât începutul unui şir lung de ameninţări la adresa celor prezenţi, fiind doar la un pas de încă o perversă, specifică personajului nostru.

Filmul necenzurat se poate viziona pe site-ul ziarului, iar în numerele viitoare vă vom prezenta totul despre amanta Perversului de pe Târgul Ocna.

perversul.flv


Victor N Bogdan

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:46