Best Dental

Primarul Sectorului 3, în acțiune!

Dan Alexandru, 22 octombrie 2013, Ora 11:58

  • print
  • |
primarul-sectorului-3-in-ac-iune-35136-1.jpg

Robert Negoiță a ieşit din biroul său pentru a vedea cu ochii lui ce se mai întâmplă prin sectorul pe care îl păstoreşte în calitate de primar.

Edilul a fost surprins de paparazzi ziarului ATAC luni, 21 octombrie, în jurului orei 11:00, pe bulevardul Unirii împreună cu şoferul personal inspectând nişte lucrării la sistemul de canalizare. Negoiță nu a fost deloc mulțumit de ce a văzut la fața locului, iar acesta a dat un telefon şi a mobilizat la fața locului mai mulți angajați ai primăriei.

Cine este Robert Negoiță?

S-a născut la data de 29 martie 1972 în localitatea Măneciu, judeţul Prahova.

Încă de la începutul anilor '90 s-a dedicat antreprenoriatului, înfiinţând şi administrând o serie de companii care sunt un succes şi în momentul de faţă. Mai precis, în perioada 1996-1998 a fost administratorul companiei Euroline, în 1998 înfiinţează compania Pro Confort, iar din 2004 este preşedintele Confort Group.

Se implică în viaţa politică începând cu 2004, când devine membru al PSD. În 2006 este ales vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PSD (TSD), în 2007 este ales preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi (LTISD), în 2008 este ales secretar executiv al organizaţiei centrale a PSD. Începând cu 2010 este ales vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ilfov, iar din 2011 este preşedinte interimar al Organizaţiei Sector 3 PSD.

A devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:30