Best Dental

Şoc în lumea lăutarilor VIDEO

Orlando Chelu, 8 aprilie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
soc-in-lumea-lautarilor-video-1.jpg

ŞOC! Luminiţa Pauliuc se iubeşte cu acordeonistul Marian Baicu! Paparazzi ATAC au dovada!

Lorraine, pe numele ei adevărat Luminiţa Pauliuc, a absolvit școala de muzică la Iaşi şi a cântat pe scena Cenaclului Flacăra, dar şi la Cântarea României. De 20 de ani este stabilită în Franţa, la Nantes, unde printre alte afaceri deţine şi un restaurant cu specific rusesc şi românesc. Sosită pentru scurt timp în ţară, aceasta nu se mai fereşte să îşi ascundă „iubirea" faţă de Baicu.

Aceştia au aterizat de la Paris marţi, 2 aprilie, pe aeroportul Otopeni. Ei s-au cazat la un hotel luxos din Capitală, unde au stat o săptămână. Pe parcursul săptămânii, cei doi au fost împreună la cumpărături, restaurante şi chiar în vizită la rudele acordeonistului, fără nicio jenă!

Într-una din zile, paparazzi Atac au mers la uşa acestora, pentru a-i surprinde împreună şi iată că artiştii se comportă ca şi când ar fi o adevărată familie. Imaginile vorbesc de la sine!

Puteţi urmări filmuleţele pe site-ul www.atactv.ro

După o noapte de chef şi distracţie, cei doi sunt treziţi din somn de paparazzi

Porumbeii petrec departe de ochii curioşilor


Cină romantică


 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:07