Best Dental

USL a furat imaginea unui ziar băimărean

Ziarul Atac, 12 iunie 2012, Ora 14:26

  • print
  • |
usl-a-furat-imaginea-unui-ziar-baimarean-26462-1.jpg

Lupta penru putere s-a concretizat deabia în ultimele zile de campanie. Candidaţii USL au apelat la tot felul de tertipuri pentru mai câştiga câteva procente. Ultima găselniţă a useliştilor a fost copierea imaginii unui cotidian maramureşean. Paparazzi săptămânalului „Atac de Maramureş" au fost la faţa locului când poliţia a intra în sediul de campanie a candidatului la şefia CJ, Ciceu Zamfir, care se pare că este în spatele acestei hoţii.

În mai multe zone ale judeţului Maramureş a fost depistata o clonă a cotidianului Informaţia Zilei de Maramureş, distribuită, în mii de exemplare, de fete cu tricouri inscripţionate cu numele candidatului USL la preşedinţia CJ Maramureş. Conducerea cotidianului a depus o plângere la Poliţia municipiului Baia Mare, care a demarat imediat cercetările. La câteva minute, poliţia a descins la sediul de campanie al USL, unde au găsit clonele cotidianului. În baza unui proces verbal, poliţiştii au reţinut câteva exemplare din clona grosolană a ziarului.
Acest fapt denotă disperarea unui candidat slab pregătit şi, totodată, dispreţul pe care un partid (alianţa politică) îl are faţă de maramureşeni!

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:57