Best Dental

Văduva lui Sergiu Nicolaescu se pregăteşte pentru o nouă viaţă

Anca Bratu, 2 februarie 2013, Ora 11:31

  • print
  • |
vaduva-lui-sergiu-nicolaescu-se-pregateste-pentru-o-noua-viata-29250-1.jpg

Văduva lui Sergiu Nicolaescu pare să-şi fi revenit după moartea marelui regizor!

În ultima vreme, Dana Ionică, 35 de ani, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, lasă impresia că este pregătită pentru a începe o nouă viaţă.

La începutul acestui an, Sergiu Nicolaescu s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani. Marele regizor a murit din cauza unor probleme cardiace, iar trupul bărbatului a fost incinerat la crematoriul Titan-Bârzeşti.

Din acel moment, văduva lui Sergiu Nicolaescu nu a mai ieşit din casă şi a preferat să fie cât mai discretă în această perioadă. De câteva zile însă, Dana Ionică lasă impresia că a reuşit să depăşească momentele grele.

Paparazzii Wowbiz.ro au surprins-o pe femeia de 35 de ani în timp ce mergea la un salon de înfrumuseţare. Îmbrăcată în ton cu moda, văduva marelui regizor s-a aranjat ore-n şir la coafor, iar apoi s-a întors acasă. Interesant este că Dana Ionică circulă prin Bucureşti cu maşina răposatului ei soţ, Sergiu Nicolaescu, un autoturism de teren.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:19