Văduva lui Sergiu Nicolaescu se pregăteşte pentru o nouă viaţă

Anca Bratu, 2 februarie 2013, Ora 11:31

  • print
  • |
vaduva-lui-sergiu-nicolaescu-se-pregateste-pentru-o-noua-viata-29250-1.jpg

Văduva lui Sergiu Nicolaescu pare să-şi fi revenit după moartea marelui regizor!

În ultima vreme, Dana Ionică, 35 de ani, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, lasă impresia că este pregătită pentru a începe o nouă viaţă.

La începutul acestui an, Sergiu Nicolaescu s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani. Marele regizor a murit din cauza unor probleme cardiace, iar trupul bărbatului a fost incinerat la crematoriul Titan-Bârzeşti.

Din acel moment, văduva lui Sergiu Nicolaescu nu a mai ieşit din casă şi a preferat să fie cât mai discretă în această perioadă. De câteva zile însă, Dana Ionică lasă impresia că a reuşit să depăşească momentele grele.

Paparazzii Wowbiz.ro au surprins-o pe femeia de 35 de ani în timp ce mergea la un salon de înfrumuseţare. Îmbrăcată în ton cu moda, văduva marelui regizor s-a aranjat ore-n şir la coafor, iar apoi s-a întors acasă. Interesant este că Dana Ionică circulă prin Bucureşti cu maşina răposatului ei soţ, Sergiu Nicolaescu, un autoturism de teren.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou