Best Dental

Văduva lui Sergiu Nicolaescu se pregăteşte pentru o nouă viaţă

Anca Bratu, 2 februarie 2013, Ora 11:31

  • print
  • |
vaduva-lui-sergiu-nicolaescu-se-pregateste-pentru-o-noua-viata-29250-1.jpg

Văduva lui Sergiu Nicolaescu pare să-şi fi revenit după moartea marelui regizor!

În ultima vreme, Dana Ionică, 35 de ani, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, lasă impresia că este pregătită pentru a începe o nouă viaţă.

La începutul acestui an, Sergiu Nicolaescu s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani. Marele regizor a murit din cauza unor probleme cardiace, iar trupul bărbatului a fost incinerat la crematoriul Titan-Bârzeşti.

Din acel moment, văduva lui Sergiu Nicolaescu nu a mai ieşit din casă şi a preferat să fie cât mai discretă în această perioadă. De câteva zile însă, Dana Ionică lasă impresia că a reuşit să depăşească momentele grele.

Paparazzii Wowbiz.ro au surprins-o pe femeia de 35 de ani în timp ce mergea la un salon de înfrumuseţare. Îmbrăcată în ton cu moda, văduva marelui regizor s-a aranjat ore-n şir la coafor, iar apoi s-a întors acasă. Interesant este că Dana Ionică circulă prin Bucureşti cu maşina răposatului ei soţ, Sergiu Nicolaescu, un autoturism de teren.

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou