Victor Ponta a solicitat pregătirea bugetului pentru 2015

Mălina Andrei, 18 noiembrie 2014, Ora 13:36

  • print
  • |
victor-ponta-a-solicitat-pregatirea-bugetului-pentru-2015-44424-1.jpg

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniștrilor să pregătirea bugetului pe anul viitor până la sosirea delegației Fondului Monetar Internațional, Comisiei Europene și Băncii Mondiale.

„O să va rog, până la sosirea delegației Comisiei Europene, Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale, să pregătiți bugetul pe 2015. Deci, fiecare ministru vorbește cu Finanțele și, după aceea, pentru măsuri speciale, luăm decizia politică în cadrul coaliției și în cadrul Guvernului", le-a spus Ponta miniștrilor, în ședința de guvern.

Premierul a adăugat că activitatea Guvernului trebuie să continue atât timp cât în Parlament va există susținere politică. "Vreau să ne facem treabă în continuare. Cât timp avem sprijinul Parlamentului, se așteaptă să ne îndeplinim ceea ce este în fișa postului", a spus Ponta.

Delegațiile tehnice ale Fondului Monetar Internațional și Comisiei Europene, conduse de șefii de misiuni, se vor află la București în perioada 2-10 decembrie pentru analiza execuției bugetare, impactul măsurilor cu influența asupra bugetului adoptate în ultimele luni și a prognozelor și cadrului macroeconomic pentru anul viitor.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou