A început măcelul în PSD! Șova: Dragnea trebuia să își dea demisia după alegeri

Mălina Andrei, 24 noiembrie 2014, Ora 12:16

  • print
  • |
a-inceput-macelul-in-psd-sova-dragnea-trebuia-sa-isi-dea-demisia-dupa-alegeri-44525-1.jpg

Fostul putător de cuvânt al PSD, Dan Șova a pornit un adevărat război cu Liviu Dragnea.
Sova i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea după eșecul de la alegerile prezidențiale.


După ce președintele executiv al PSD a anunțat că majoritatea filialelor doresc organizarea Congresului PSD înainte de Anul Nou, în luna decembrie, Dan Sova spune că "nervii sunt întinși" și Congresul trebuie organizat anul viitor, în luna februarie, așa cum a fost stabilit.

"Dacă Liviu Dragnea și-ar fi asumat eșecul acestei campanii și ar fi demisionat, lucrurile ar fi putut fi mai puțin tensionate. Cu toate că sunt un partid extrem de puternic, am pierdut, și nu oricum, ci la 1 milion de voturi. Se știu bine cei care au organizat campania. Nu pot să spun că am pierdut din cauza candidatului sau a vreunei filiale județene. Ci din cauza campanie conduse la sediul din Kisselef. Cel mai vinovat este Liviu Dragnea. Sunt vinovați și consultanții, al căror rol era să anticipeze anumite lucruri, dar în final totul depinde de organizare. Liviu Dragnea a preferat să mă ironizeze atunci când am atras atenția că nu poți să ai capacitatea fizică de a conduce și un Minister și o campanie. Din păcate Aroganța este un lucru care se plătește scump în politică. Nu mi-a venit să cred că am pierdut alegerile, nici luni dimineață. Am avut un candidat mult mai bun decât Klaus Iohannis", a declarat Dan Șova.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou