ACL a avertizat UE și SUA: PSD pregătește FRAUDAREA alegerilor!

Cristian Blănuţă, 27 august 2014, Ora 11:19

  • print
  • |
acl-a-avertizat-ue-si-sua-psd-pregateste-fraudarea-alegerilor-42830-1.jpg

Alianța Creștin Liberală a transmis ambasadelor statelor UE și SUA o scrisoare prin care au atenționat faptul că Ordonanța de Urgență care va permite aleșilor locali să își schimbe partidul fără a-și pierde mandatul este abuzivă și nedemocratică.

Liderii grupurilor parlamentare ale Alianței Creștin - Liberale din Camera Deputaților și Senat au înaintat o scrisoare ambasadelor statelor Uniunii Europene și ambasadei SUA prin care denunță intenția abuzivă și nedemocratică a Guvernului Ponta de a legaliza pentru o scurtă perioadă migrația politică a aleșilor locali, anunță PSNews.ro.

"Considerăm că astfel Ponta și PSD pregătesc fraudarea alegerilor prezidențiale și pun în pericol imaginea externă a României ca stat democratic, în care șansele sunt egale între competitori. Am subliniat faptul că prin înregimentarea politică a aleșilor locali ai opoziției în PSD și sateliții săi se creează în mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidențiale din noiembrie.

Asupra primarilor și consilierilor PNL și PDL se fac presiuni din partea PSD pentru a trece în barca puterii după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență ce va consfinți migrația politică. Aceste presiuni vor fi dublate de alocări de fonduri în luna septembrie, pentru a accentua migrația politică.

Am amintit partenerilor europeni și americani că, urmărind același obiectiv al fraudării alegerilor, Guvernul PSD, al cărui premier este și candidat, a emis o altă ordonanță de urgentă prin care modifică, înaintea campaniei electorale, o lege organică pentru a încuraja turismul electoral și votul multiplu.

Suntem convinși că preocuparea constantă a Guvernului SUA și a Uniunii Europene pentru întărirea statului de drept în România și respectarea valorilor democratice, inclusiv prin garantarea unor alegeri libere, va putea contribui și de această dată la împiedicarea unui comportament abuziv deosebit de grav al PSD, ce va deschide calea fraudării alegerilor prezidențiale din noiembrie, au transmis deputatul PNL George Scutaru și deputat PDL Tinel Gheorghe.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou