Ai condus țara drogat

Constantin Georgescu, 20 mai 2023, Ora 20:52

  • print
  • |
ai-condus-tara-drogat-47883-1.jpg

 

Radu Cristescu, replică usturătoare lui Florin Cîțu: 'Noi ți-am luat guvernul pentru că ai condus țara drogat'

Deputatul PSD Radu Cristescu îi dă o replică usturătoare lui Florin Cîțu după ce acesta l-a atacat pe Marcel Ciolacu, spunând că a „atacat Ucraina pentru un subiect inexistent, ceva pe canalul Bîstroe”.

„Bulă de la PNL, alias Cîțu, are o revelație: cică PSD, folosind propaganda rusă, a atacat Ucraina pe un subiect inexistent, canalul Bîstroe, unde nu s-a întîmplat nimic, de fapt. Și asta, fix în ziua în care Joe Biden vizita Kievul. Să te lămuresc eu ce s-a întîmplat, Cîțule: pe Bîstroe, niște băieți exaltați au săpat la fel de adînc precum ți-au săpat ție drogurile în creier, de aia am luat noi atitudine, că avem o țară de protejat. Și îți mai spun că noi și americanii am lucrat în tandem, în cazul tău: ei ți-au luat permisul pentru că ai condus mașina beat, noi ți-am luat guvernul pentru că ai condus țara drogat. Îmi amintesc că te-ai plîns într-un interviu că ai vrut să intri cu cîinele în Parlament, dar nu te-au lăsat. Zic că a fost o mare nedreptate: trebuia să lase înăuntru cîinele și să interzică jigodia”, scrie Radu Cristescu.

Declarația lui Cîțu: „Eu în continuare sper că nu se va întâmpla. Gândiţi-vă că Marcel Ciolacu, viitorul premier – eu sper că nu ajungem acolo, dar el se pare că o să fie – este cel care a pus România într-o situaţie dificilă, într-o situaţie îngrozitoare la nivel mondial când în ziua în care Joe Biden vizita Kievul (...) el ataca Ucraina pentru un subiect inexistent, ceva pe canalul Bîstroe, nu avem date nici astăzi, nu s-a întâmplat nimic, cei care l-au pus să facă acest atac nu au mai venit să-l susţină”.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou