Șansele lui Nicușor Dan la un nou mandat sunt mici! Iată cum îl văd bucureștenii pe actualul primar general

Florentina Șerbănescu, 19 decembrie 2022, Ora 08:31

  • print
  • |
ansele-lui-nicu-or-dan-la-un-nou-mandat-sunt-mici-iata-cum-il-vad-bucure-tenii-pe-actualul-primar-general-47168-1.jpg

Un sondaj de opinie realizat în prag de sărbători indică șansele pe care primarul general, Nicușor Dan, le are să mai prindă un nou mandate. Bucureștenii și-au exprimat punctul de vedere. Ei au estimat activitatea politicienilor și au decis pe cine ar alege dacă ar trebui să meargă la vot săptămâna viitoare, scrie evz.ro.

Bucureștenii nu și-au schimbat opiniile față de primarul general, Nicușor Dan, de-a lungul acestui an. Aproape 80% dintre locuitorii capitalei au o părere proastă și foarte proastă despre activitatea actualului primar Lună de lună, în sondajele CURS, primarul Nicușor Dan se menține la același nivel de neîncredere.

Ultimul sondaj de tip Omnibus, realizat la nivelul municipiului București, arată că cea mai mare problemă cu care se confruntă bucureștenii rămâne traficul infernal. Un procent de 25% dintre ei sunt nemulțumiți de felul în care se circulă pe străzile Capitalei.

Pe de altă parte, parte încălzirea locuințelor nu mai reprezintă o problemă stridentă, din punctul de vedere al bucureștenilor. Investițiile din ultimul an în reabilitarea sistemului de termoficare au mai rezolvat parte din aceste probleme. Pe ultimul loc, se situează problema curățeniei în oraș, pe care o reclamă doar 12% dintre cei nemulțumiți. Urmează, în ordine problema poluării (10%), a parcărilor (9%), problema stării drumurilor principale (8%) și colectarea gunoiului (7%).

Cu toate acestea, 80% dintre bucureșteni au o părere proastă și foarte proastă despre primarul general al Capitalei. Doar 26% dintre locuitorii Capitalei susțin că au părere bună și foarte bună despre activitatea lui Nicușor Dan. În ceea ce privește activitatea primarilor de sector, un procent de 47% dintre bucureșteni au o părere proastă și foarte proastă, în vreme ce 50% au o părere bună și foarte bună. 

Un procent de 20% dintre bucureșteni indică faptul că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună, în oraș, în vreme ce 71% cred că situația se va înrăutăți.

Sondajul de opinie realizat de CURS s-a desfășurat în perioada 6 - 16 decembrie 2022 pe un eșantion de 817 persoane cu o marjă de eroare de +/- 3.4% la un nivel de încredere de 95%.

Datele sunt poderate în funcție de structura pe vârste și culegerea lor s-a făcut prin interviuri față în față la domiciliul respondenților.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou