Astăzi vorbim despre hoți.

Dan Alexandru, 4 decembrie 2022, Ora 13:58

  • print
  • |
astazi-vorbim-despre-hoti-47062-1.jpg

 

Nu permit! 

Astăzi nu vorbim de pedofili, nici de proxeneți, nici de evazioniști.

Astăzi vorbim despre hoți.

Și nu de vreunul,, cult". Ala e educat,, e rafinat, e inteligent. Când fura un Van Gogh, sa fiți convinși ca știe totul despre marele pictor. Când fura diamante, ca să ajunga la ele, se învârte în lumea oamenilor de afaceri.

Dar când furi sticluțe cu parfum comercializate la Raionul Cosmetice din Kaufland, te numești un hot pârlit. Și prost de bubui.

Dar dacă hotul pârlit și prost este și fost milițian?

Și dacă fostul din Politie a avut și funcție de conducere în Inspectoratul Județean de Politie Giurgiu, cum te numești?

BUCIU NELU SANDU, asa te numești.

Va puneți întrebarea, ce o fi declarat el când foștii subalterni l-au săltat din magazin cu buzunarele îngreunate și parfumate?

Ghinion. Și o zi proasta în karma lui.

Mai departe, Hotul Buciu Nelu Sandu ajunge consilierul fostului prefect PNL Giurgiu, Aneta Matei. Instanta îl iartă, ca prejudiciul nu era o suma importanta. Ma întreb cum ar fi gandit onorata instanta dacă Hotul Buciu Nelu Sandu baga vastul la Sephora și se servea cu un Armâni, Carolina Herera, Rabane....

Cu alte cuvinte, prefectul Aneta Stan era zilnic consiliat de un HOT. Fost polițist, adjunctul șefului de la Politia Județeană Giurgiu.

Și cum doar PNL poate sa avanseze pușcăriașii în primari, consilieri, manageri, Buciu Nelu Sandu, întrunind cerințele cumulativ impuse de PNL Giurgiu, este azi, în zilele noastre, consilier secretar de stat.

Concluzia :

Vrei o funcție la stat din partea PNL?

Nu e suficient sa fii membru PNL. Pușcăria, privatiunea de libertate pe o durata cât mai mare este condiție de baza. E musai sa fi fost la Jilava, Poarta Alba etc, sa ai dosare pe Penal, sau sa fii hot. La furat de orice, șosete, chiloți, apa de gura, apa de colonie, este egal.

Și vorba lui Arghezi...,, Zdreanta.

Am speranța că nu vom avea memorie scurta și ne vom aminti de toate aceste personaje la viitoarele alegeri.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou