Băsescu: Am fost la Elena Udrea acasă, în arestul la domiciliu. Încerc să o conving că nu am abandonat-o

Mălina Andrei, 25 februarie 2015, Ora 08:16

  • print
  • |
basescu-am-fost-la-elena-udrea-acasa-in-arestul-la-domiciliu-incerc-sa-o-conving-ca-nu-am-abandonat-o-45755-1.jpg

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a mărturisit că a vizitat-o pe Elena Udrea în arest la domiciliu și că o sună în fiecare zi. "Încerc s-o conving că nu am abandonat-o", a spus Băsescu.

În toată perioada asta de când îi e foarte greu să ştiţi că sunt unul care vorbeşte cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu. Am nimerit când erau avocaţii, dar asta e...", a declarat Traian Băsescu la B1 tv.

"Încerc să o conving că n-am abandonat-o. Mâine se judecă arestarea, nu vreau să fac niciun comentariu despre dosar. Nu fac niciun comentariu despre dosarele ei pentru că îi fac rău şi nu vreau să îi fac rău", a continuat Băsescu.

În plus, fostul preşedinte a insistat asupra faptului că nu crede Elena Udrea a furat bani din Gala Bute şi că nu minte.

"E ridicol să spui că a furat bani de la Gala Bute. Vă pot spune ca un om care a investit enorm în Elena Udrea, a spus ce ştie şi ce crede, e un om care nu minte. Categoric nu minte", a mai spus el, adăugând însă că se poate înşela. Băsescu a precizat că nu a primit niciun fel de informaţie, ca preşedinte, despre eventuale acţiuni ilegale ale Elenei Udrea.

Referitor la cererile trimise de procurori spre aprobare în Parlament, de începere a urmăririi penale şi de arestare preventivă, Traian Băsescu a spus că este un număr " excesiv". „Datorită presiunii care sunt pe procurori că sunt multe dosare, parcă încep să se axeze prea mult pe denunţuri", a adăugat el.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou