BĂSESCU: Am îngenuncheat sistemul protejat de ILIESCU

Cristian Blănuţă, 7 septembrie 2014, Ora 08:10

  • print
  • |
basescu-am-ingenuncheat-sistemul-protejat-de-iliescu-43073-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a declarat că de zece ani este într-o dispută cu sistemul, pe care Ion Iliescu l-a protejat şi care l-a înfrânt pe Emil Constantinescu, adăugând că el a reuşit să îngenuncheze acest sistem.

"Vă asigur că și trecerea prin criza economică și criza de securitate care există în regiune sunt lucruri care ar fi putut fi mai rele decât au fost, dar în primul rând pentru că românii au fost cinstiți cu ei, au acceptat, chiar și cu supărare, să se întâmple lucruri care s-au întâmplat. Astăzi, România este o țară sigură, o țară în care, eu spun cu bucurie că este bine să trăiești", a spus președintele, potrivit Agerpres.

Șeful statului a mai afirmat că, în mandatele sale, "a reușit să îngenuncheze un sistem de care Emil Constantinescu se declara 'înfrânt'".

"De zece ani, sunt într-o dispută cu un sistem pe care domnul Iliescu l-a protejat, pentru că așa a înțeles el; un sistem de care domnul președinte Constantinescu s-a declarat înfrânt, un sistem pe care eu zic că l-am îngenunchiat. A fost o luptă cumplită, dar energia mi-am luat-o de la oamenii care au crezut în mine, și sunt mulți cei care au crezut în mine", a subliniat Traian Băsescu.

Președintele României a participat sâmbătă la Zilele Orașului Sânnicolau Mare, localitate unde, în octombrie 2009, și-a lansat campania pentru cel de-al doilea mandat. El le-a promis localnicilor că va reveni în orașul lor și după ce nu va mai fi la Cotroceni și va avea o agendă mai puțin ocupată. La plecare, i-a asigurat pe locuitorii din Sânnicolau că "nu poți uita orașul în care ți-ai anunțat candidatura la președinție".

"Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat și la alegerile pentru al doilea mandat, dar și pentru încrederea pe care ați avut-o tot timpul în mine, de-a lungul acestui mandat formidabil de greu, cu o țară care a trebuit să treacă prin criză, cu o țară care acum trece prin riscuri de securitate. Mi-a fost greu de multe ori, dar vă pot spune că, știind că nu sunt singur, am reușit și am pus țara acolo unde trebuia să fie. Am venit și cu soția pentru că am considerat că amândoi vă datorăm recunoștință", a spus Traian Băsescu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou