Best Dental

Basescu, atac la Dragnea ,,Nastase nu mutase guvernul la partid"

Constantin Georgescu, 28 octombrie 2017, Ora 10:53

  • print
  • |
basescu-atac-la-dragnea-nastase-nu-mutase-guvernul-la-partid-46749-1.jpg

Traian Băsescu, atac virulent la adresa lui Dragnea: 'Nici Năstase nu mutase atât de mult guvernarea la partid'


Fostul şef al statului Traian Băsescu a criticat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, actualul Guvern, dar şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus că a mutat guvernarea la partid.

Traian Băsescu a declarat că memebrii Guvernului „nu înţeleg nimic" şi că de multe ori declaraţiile din spaţiul public sunt contradictorii.

 

"Guvernul ăsta este absolut... şi partidul Dragnea, că el e în toate, e în cele ce sunt şi-n cele ce mâine vor rânji la soare. Oamenii ăştia nu înteleg nimic. Azi avem fond de solidaritate, pe urmă nu mai avem. Azi avem Pilonul II de pensii, după câteva zile nu mai luăm banii de la Pilonul II şi, după câteva zile, iar îi luăm. Oamenii ăştia nu îşi dau seama ce fac economiei. Toate societăţile sunt în perioada premergătoare scrierii bugetului şi nimeni nu ştie ce resursă are pentru dezvoltare şi servicii, pentru că fiecare vine cu păreri. Când vine Dragnea şi trage concluzii chiar îţi dai seama că vorbesc unul fără să ştie ce a vorbit celălalt la televizor. Această guvernare mutată la partid e cea mai toxică pe care a avut-o România. Nici Năstase nu mutase atât de mult guvernarea la partid. Cred că suntem într-un stil de guvernare absolut nedemocratic, în care Guvernul nu este al României, ci al PSD. Nu spun că Tudose e un executant foarte disciplinat, dar are nişte limite date de partid din care nu poate ieşi", a declarat Traian Băsescu, potrivit news.ro.

Fostul şef al statului a mai spus că cei aflaţi la guvernare au făcut eforturi pentru a spune că România nu are deficit.

Traian Băsescu a concluzionat că "avem o guvernare bramburită pur şi simplu".

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:36