Băsescu: Avem prea mulți politicieni ZERO!

Cristian Blănuţă, 30 septembrie 2014, Ora 10:29

  • print
  • |
basescu-avem-prea-multi-politicieni-zero-43651-1.jpg

Preşedintele Traian Băsescu atacă din nou clasa politică. La întâlnirea anuală a clubului politic, şeful statului a vorbit despre o mare majoritate a parlamentarilor care ar fi un "balast" şi un "zero" în meseria lor.

Motiv pentru care, mai spune Traian Băsescu, a fost posibilă şi o zi de marţi, în care s-au votat peste 100 de legi.

„Sunt prea mulţi oameni în politica românească necalificaţi şi nu pentru că n-ar avea diplome dar pentru că în meseria lor sunt nişte zerouri. Şi atunci nu te poţi aştepta de la ei ca odată ajunşi la locul de decizie politică să facă altceva decât într-o zi de marţi a săptămânii să se adune 100 de legi şi ei să voteze fără să ştie ce au votat", a afirmat președintele, potrivit b1.ro.

Politicieni, ambasadori şi directori ai unor companii străine din România s-au întâlnit la Palatul Cotroceni la reuniunea anuală a Clubul Politic. La dineul organizat de preşedinţie au participat aproximativ 400 de invitaţi.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou