Băsescu: Decât să pompăm bani către primari pentru voturi, mai bine punem la armată

Cristian Blănuţă, 29 august 2014, Ora 13:00

  • print
  • |
basescu-decat-sa-pompam-bani-catre-primari-pentru-voturi-mai-bine-punem-la-armata-42872-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că este iresponsabil să fie pompați bani către primari pentru a aduce voturi în campania electorală, dar să nu fie alocate resurse suplimentare pentru armată.

Șeful statului a accentuat faptul că România trebuie să-și revizuiască imediat politica de finanțare a armatei.

"Nu mai suntem în situația de criză din 2009-2010 și poate că decât să pompăm bani către primari pentru a aduce voturi în campania electorală, mai bine punem la dispoziția armatei resurse financiare pentru ca armata română să poată fi un partener viabil în NATO", a continuat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a spus că este imoral să fie transferată responsabilitatea securității naționale a României către SUA.

"Nu putem transfera, nici constituțional, nici moral, responsabilitatea securității naționale a României către SUA. Avem și noi partea noastră de responsabilitate pe care trebuie să o gestionăm corect", a mai declarat președintele Băsescu.

"Mi se pare iresponsabil să stabilești prioritate alimentarea primarilor pentru campanie și să nu te uiți la armată", a subliniat Traian Băsescu.

Sursa: b1.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou