Băsescu despre Ponta: Și-a pierdut controlul și cumpătul!

Cristian Blănuţă, 21 septembrie 2014, Ora 14:57

  • print
  • |
basescu-despre-ponta-si-a-pierdut-controlul-si-cumpatul-43439-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a vorbit, duminică, despre lansarea candidaturii premierului Victor Ponta, care a avut loc pe Arena Națională.

"Am văzut la televizor pentru că mi-era greu să urmăresc un asememea eveniment care semăna cu ce am văzut pe la Kim Jong-un", a declarat președintele, potrivit b1.ro.

Ponta "și-a pierdut cumpătul și controlul. Va fi vai de noi cu un președinte Ponta Kim Jong-un", a spus Băsescu.

Cât despre tema Marii Uniri promise de Victor Ponta, șeful statului a afirmat că îi este "foarte greu" să facă aprecieri pe această temă.

"Mi-e foarte greu să fac aprecieri pe tema marii uniri. Sunt convins că nu e o părere sinceră. Mai acum, împreună cu Leancă, care a fost în Ambasada Uniunii Sovietice la București. Îi văd atât de uniți în simțiri pe Ponta și Leancă. Cred că îi păcălește pe cetățenii Republicii Moldova. Este o păcăleală. Acum câteva luni cereau reducerea numărului de burse pentru tinerii din Republica Moldova", a arătat Traian Băsescu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou