BĂSESCU îl zguduie pe Avocatul Poporului privind ORDONANȚA TRASEIȘTILOR

Cristian Blănuţă, 28 august 2014, Ora 08:56

  • print
  • |
basescu-il-zguduie-pe-avocatul-poporului-privind-ordonanta-traseistilor-42842-1.jpg

Preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului ca Guvernul să nu adopte ordonanţa potrivit căreia, în termen de 10 zile, aleşii locali să-şi poată schimba partidul fără a-şi pierde mandatul.

Actul normativ ar urma să fie discutat în şedinţa executivului de joi. De asemenea, şeful statului i-a cerut Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituţională şi ordonanţa privind alegerile prezidenţiale, acuzându-l că „prin inactivitate, sabotează democraţia", scrie gandul.info.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că face un apel la Guvern şi la "responsabilitate" să nu emită ordonanţa de urgenţă referitoare la "transferul primarilor" şi a cerut Avocatului Poporului, pe care l-a acuzat de "sabotarea democraţiei" să o atace la Curtea Constituţională  va fi aprobată.

"Fac un apel la Guvern, la responsabilitate, să nu se emită Ordonanţa cu privire la transferul primarilor", a spus preşedintele Băsescu. Şeful statului a precizat că, dacă va fi emis, acest act "arată spaima lui Victor Ponta, care ştie că nu poate câştiga alegerile prezidenţiale şi încearcă să îşi creeze un avantaj".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou