BĂSESCU: Îmi imaginez dialogul ROZALIEI BIRO cu PLEȘU sau LIICEANU!

Cristian Blănuţă, 1 august 2014, Ora 17:26

  • print
  • |
basescu-imi-imaginez-o-discutie-rozalia-biro-cu-plesu-sau-liiceanu-42211-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a făcut astăzi declarații cu privire la desemnarea șefilor de la Buget și de la Cultură de către Victor Ponta.

Băsescu a declarat că nu este de acord cu numirea celor doi, Claudiu Manda și Rozalia Biro, dar că până la urmă nu-i va respinge pe cei. A și explicat de ce: "există riscul să facă două nominalizări mai proaste"

Prima țintă a lui Băsescu a fost Rozalia Biro.

"Avem o problemă. N-aș vrea ca ministrul Culturii să fie urmărit de poveștile cu copiii bipezi din România. De la doamna Biro am aflat că nu are niciun biped în familie. Arată o neînțelegere deplină a limbii române", a spus Băsescu.

Și în cazul lui Claudiu Manda, Băsescu a fost la fel de necruțător.

"Cea mai complexă experiență este legaată de activitatea ca director la Casa de Cultură a studenților, unde cel mult făcea evaluarea biletelor într-o zi de sâmbătă. Ce se cere aici este mult mai complex", a spus Băsescu.

"Nu sunt într-o situație plăcută. Am făcut eforturi să văd logica privind aceste desemnări făcută de Ponta.

Transmit public rugămintea ca până marți miercuri poate se gândește la două propuneri semnificative", a completat Traian Băsescu, președinte care s-a întors la propunerea penru Ministerul Culturii: "Îmi imaginez dialogul doamnei Rozalia Biro cu Pleșu sau cu Liiceanu.".

Președintele a mai spus că dacă aceste nominalizări ar fi fost la alte ministere, ar fi acceptat pe loc.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou