BĂSESCU: Lui PONTA i se va întoarce în cap ura pe care o sădește

Cristian Blănuţă, 21 august 2014, Ora 08:24

  • print
  • |
basescu-lui-ponta-i-se-va-intoarce-in-cap-ura-pe-care-o-sadeste-42682-1.jpg

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta doreşte să îşi obţină mandatul de preşedinte pe "ura împotriva lui Băsescu".


"Eu îl atenţionez public, i se va ntoarce în cap ura pe care o sădeşte. (..) Eu mai am trei luni şi plec, dar această ură i se va întoarce în cap pentru că nu va putea să livreze populaţiei ce a minţit că va livra", a comentat Băsescu, la B1TV.

Şeful statului a mai spus premierul Ponta este "de o lipsă de caracter incredibilă".

"Vă asigur că o să îl vedeţi spunând în faţa mea: «Dar sunt fericit, domnule preşedinte, dar sigur că da, domnule preşedinte, aşa facem, domnule preşedinte», şi când iese afară înjură sau îi face procese de intenţie lui Iohannis. Ce fel de om e ăsta? Cum poate ajunge omul ăsta preşedintele României?" , a declarat Băsescu, referitor la întâlnirile sale oficiale cu premierul Ponta.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou