BĂSESCU - UDREA, întâlnire de GRADUL 0 la COTROCENI

Cristian Blănuţă, 20 august 2014, Ora 14:36

  • print
  • |
basescu-o-primeste-pe-udrea-la-cotroceni-42673-1.jpg

O delegație a PMP condusă de Elena Udrea se află la Palatul Cotroceni, unde discută cu șeful statului, Traian Băsescu.

Elena Udrea, candidatul PMP pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, a declarat că, deşi preşedintele Traian Băsescu a semnat pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, se bazează pe sprijinul său în campania electorală.

Preşedintele PMP a spus că Diaconescu, acum candidat independent, va fi obligat să înceapă strângerea altor semnături, ceea ce înseamnă că preşedintele Traian Băsescu ar putea să o sprijine pe ea în campania pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

"Legal se poate pentru că domnul Diaconescu nu mai este candidatul PMP. Trebuie să strângă alte semnături. Important este cui dă votul domnul preşedinte şi pe cine va susţine. Eu îmi doresc să mă susţină pe mine. Electoratul care l-ar urma pe preşedinte este de 15%. Ar fi nemaipomenit să obţin sprijinul preşedintelui, iar acest electorat să spună că sunt credibilă. Domnul preşedinte va decide pe care dintre candidaţii care se pretind de centru-dreapta îl va susţine", a declarat Elena Udrea astăzi, potrivit evz.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou