Băsescu participă la Consiliul European de la Bruxelles

Cristian Blănuţă, 30 august 2014, Ora 12:39

  • print
  • |
basescu-participa-la-consiliul-european-de-la-bruxelles-42879-1.jpg

Președintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, înainte de participarea la Consiliul European de la Bruxelles, că principalele subiecte ce vor fi dezbătute vizează criza din Ucraina și structura de conducere a Consiliului.

„În ceea ce privește criza din Ucraina, punctul de vedere pe care îl voi exprima va fi că în ultimele 10 zile există o puternică escaladare a echipamentului militar de vârf din Rusia către separatiști. Au loc infiltrări relativ importante, dar nu este vorba de o invazie. România va susține înăsprirea sancțiunilor pentru Rusia în domeniile financiar-bancar, al energiei și al tehnologiei militare", a spus președintele.

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că, spre surprinderea sa, a aflat că România a transmis două nominalizări pentru funcţia de comisar european, fapt despre care a aflat de la Bruxelles.

„Este important ca România să obțină un portofoliu relevant, după ce l-a avut pe cel al Agriculturii. Voi insista pentru un portofoliu reprezentantiv", a mai precizat Traian Băsescu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou