Băsescu: Ponta nu vrea să-și bată joc numai de mine, ci și de președintele în funcție

Mălina Andrei, 12 martie 2015, Ora 17:28

  • print
  • |
basescu-ponta-nu-vrea-sa-si-bata-joc-numai-de-mine-ci-si-de-presedintele-in-functie-45923-1.jpg

Fostul preşedinte Traian Băsescu a apreciat, joi, că refuzul Guvernului de a-i acorda o locuinţă arată că premierul Victor Ponta nu vrea să-şi bată joc numai de acesta, ci şi de actualul preşedinte, Klaus Iohannis.

"Eu am rugat Guvernul să găsească o soluție pentru că mi-e jenă de Iohannis. El are dreptul să intre în acea Vilă (Vila Lac 3-n.r). Am fost de acord inclusiv cu o soluție provizorie. Ieri n-a fost de acord Guvernul. Părerea mea este că Ponta nu vrea să-și bată joc numai de mine, ci și de președintele în funcție. Mă rog, e aprecierea lui", a spus fostul șef al statului la sediul PMP.

Executivul a respins în ședința de miercuri propunerea Secretariatului General al Guvernului (SGG), inclusă într-o ordonanță de urgență mai amplă, privind modificarea prevederilor Legii 406/2001 referitoare la situația locativă a foștilor șefi ai statului român.

'Nu a fost aprobată nicio modificare a prevederilor conexe Legii 406/2001 care reglementează situația locativă a foștilor șefi de stat. Urmează ca această temă să fie dezbătută în regim de urgență în Parlament. (...) Guvernul nu a considerat necesar să facă un act cu dedicație în acest caz. Urmează ca Parlamentul, cel care a emis Legea 406, să o și amendeze', a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou