Blaga îl acuză pe Boc: A jucat la două capete

Cristian Blănuţă, 24 iulie 2014, Ora 10:59

  • print
  • |
blaga-il-acuza-pe-boc-a-jucat-la-doua-capete-41988-1.jpg

Vasile Blaga l-a criticat dur pe Emil Boc, după ce acesta a anunțat că nu va veni la Congresul PNL- PDL din 26 iulie, dar și pentru participarea la diferite acțiuni ale Fundației Mișcarea Populară.

Președintele PDL a spus că fostul premier „joacă la două capete".

"Când vrei să bagi bățul prin gard, îl bagi! Eu îi tratez cu respect pe foștii președinți, dar dacă domnul Boc ține atât de mult la partid, de ce nu se implică în discuțiile din Biroul Permanent. Va fi membru în BP și în viitorul partid de dreapta. Dacă domnia sa nu ar fi jucat la două capete: cu Mișcarea Populară, cu Fundația Mișcarea Populară.

Ce mesaj a dat domnul Boc în campania electorală când a participat la toate întâlnirile organizate de Mișcarea Populară. Eu cred că va rămâne în partid. Nu știu ce-și dorește. A jignit partidul pentru că nu a fost la mitingul de la Cluj. Nu pe mine. A jignit 20.000 de oameni", a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou