Best Dental

Blaga: 'Negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată'

Anca Bratu, 16 mai 2023, Ora 19:37

  • print
  • |
blaga-negociem-cu-oferii-psd-i-tilor-de-altadata-47881-1.jpg

Blaga, către liberali: 'Negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată'

Europarlamentarul PNL Vasile Blaga a spus luni seară, la ședința informală de la Vila Lac, că liberalii nu trebuie să cedeze un milimetru în fața PSD pentru că social-democrații nu mai emană forța de odinioară, spun surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Noi de fapt negociem cu șoferii PSD-iștilor de altădată”, au spus sursele citate. Remarca lui Blaga a fost făcută în sensul că liberalii să nu accepte să fie subordonați PSD-ului sub niciun pretext.

Surse liberale au precizat că Rareș Bogdan și Dan Motreanu, dar și alți 3-4 lideri județeni liberali au cerut imperativ la Vila Lac ca PNL să nu cedeze ministerul Transporturilor la PSD.

Luna trecută, Blaga afirma într-o altă întâlnire informală la Vila Lac că am ”ajuns ospătari la guvernare”, iar PNL este o anexă a PSD-ului. Europarlamentarul a avut și o exprimare plastică, atunci când a evaluat miniștrii PNL. ”Dacă pui 7 din 9 miniștri lângă un stâlp, până și activiștii PNL salută mai repede stâlpul decât pe ministru. Nu-i știe nimeni!”, a spus Vasile Blaga.

 

EDITORIAL

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Cel mai prost din ultimii zece ani. Așa ar fi spus premierul Ciucă la întîlnirea cu sindicatele din Educație, și e încă neclar dacă s-a referit la momentul ales pentru grevă sau ar fi scăpat, pur și simplu, pe gură o evaluare de sine. De altfel, dacă-i asculți aiuristicul monolog de la negocieri, dilema dispare. În ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou