Blaga: Predoiu e mai bun decât Iohannis

Cristian Blănuţă, 25 iulie 2014, Ora 16:42

  • print
  • |
blaga-predoiu-e-mai-bun-decat-iohannis-42013-1.jpg

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a apreciat vineri, în cadrul unui interviu, că prezidenţiabilul PDL, Cătălin Predoiu, este un candidat mai bun decât liberalul Klaus Iohannis şi a respins din nou varianta intrării în competiţie a fostului premier MRU sau a europarlamentarei Monica Macovei.

"Cu tot respectul pentru domnul Iohannis, dar cred că cel mai bun candidat la Preşedinţie e Cătălin Predoiu. Gândiţi-vă la realizările domnului Predoiu: a fost ministrul Justiţiei, a reformat Justiţia, a fost interimar la Externe", a declarat Vasile Blaga la Adevărul Live.

Întrebat dacă fostul premierul Mihai Răzvan Ungureanu a renunţat la pretenţiile sale la Preşedinţie după fuziunea cu PDL, el a replicat că "Aici nu merge pe înţelegeri, ci pe discuţii clare, acceptate sau nu".

"Suntem oameni care discută democratic. În momentul în care am discutat fuziunea prin absorbţie, am explicat clar că suntem în parcursul politic de fuziune cu PNL şi că avem un candidat la Preşedinţie, iar în discuţiile rapide de două luni de zile, le-am cerut şi liberalilor acelaşi parcurs. Ei au avut o competiţie între Iohannis şi Antonescu, eu bazându-mă că vom putea să lucrăm şi cu domnul Antonescu.

De la început, lucrurile astea au fost clare. Nu încape discuţie, îl va susţine pe cel care va fi desemnat. Am avut discuţii cu MRU şi i-am spus: dacă doreşti să te înscrii în competiţie, mă duc în faţa partidului şi cer să amânăm cu două luni! Nu a dorit în acel moment, dar toate lucrurile astea au fost discutate serios, clar şi cinstit. În toate analizele noastre, dintre noi, vorbim şi de MRU, cel mai bine stă Predoiu", a adăugat Vasile Blaga.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou