Cine l-ar putea înlocui pe Vâlcov la Finanțe

Mălina Andrei, 17 martie 2015, Ora 12:25

  • print
  • |
cine-l-ar-putea-inlocui-pe-valcov-la-finante-45987-1.jpg

După ce Darius Vâlcov și-a depus demisia de la ministerul de Finanțe, premierul Victor Ponta trebuie să îi găsescă repede un înlocuitor.

Printre numele vehiculate ca posibili înlocuitori ai lui Darius Vâlcov se numără deputatul PSD Viorel Ştefan, viceguvernatorul BNR Liviu Voinea, consilierul premierului Cristian Socol, dar şi fostul ministru Ioana Petrescu.

Deputatul PSD, Viorel Ștefan este actualul preşedinte al comisiei de buget Finanţe din Camera Deputaţilor, iar numele său a mai fost vehiculat pentru şefia Ministerului de Finanţe şi înainte ca Darius Vâlcov să preia acest minister.

Viorel Ştefan a avut negocieri intense în urmă cu aproximativ o lună cu băncile, dar şi cu Banca Naţională pe tema problemelor creditelor în franci elveţieni.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou