Cine va fi "vicele" Parlamentului European în locul Corinei Crețu

Cristian Blănuţă, 22 septembrie 2014, Ora 16:01

  • print
  • |
cine-va-fi-vicele-parlamentului-european-in-locul-corinei-cretu-43488-1.jpg

Victor Ponta a declarat luni că unul dintre social-democrații Ioan Mircea Pașcu, Victor Boștinaru sau Cătălin Ivan poate prelua funcția de vicepreședinte al Parlamentului European de la Corina Crețu, ca urmare a nominalizării acesteia în Comisia Europeană.

"Haideți să fie întâi liber (postul de vicepreședinte - n.r.), după care sunt câțiva dintre colegi - domnul Ioan Mircea Pașcu, domnul Boștinaru, domnul Cătălin Ivan - care au suficientă experiență în Parlamentul European și care cu siguranță pot fi buni vicepreședinți ai Parlamentului European.

Este funcția PSD prin algoritmul politic și probabil că unul dintre cei trei colegi ai mei... Însă aceasta va decide delegația noastră", a declarat Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat pentru cine va negocia, în calitate de președinte al PSD, portofoliul de vicepreședinte al PE, potrivit Agerpres.

Social-democrata Corina Crețu, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Politică Regională, este audiată luni în Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputaților și Senatului.

La audierea care se desfășoară cu ușile închise participă și premierul Victor Ponta.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou