Ciolacu, despre pensiile speciale: Va trebui să mărim vârsta de pensionare

Ştefan Diaconu, 14 noiembrie 2022, Ora 21:42

  • print
  • |
ciolacu-despre-pensiile-speciale-va-trebui-sa-marim-varsta-de-pensionare-46973-1.jpg

Ciolacu, despre pensiile speciale: Va trebui să mărim vârsta de pensionare 

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică,  că în cazul pensiilor speciale există o discuţie în ceea ce priveşte mărirea vârstei de pensionare şi va trebui să se vină cu o decizie.

„Este o discuţie în ceea ce priveşte mărirea vârstei de pensionare”, a spus el. „Acest lucru nu l-a trecut PSD-ul, l-a trecut guvernul de dreapta, PNL-USR, în PNRR. Este clar că va trebui să venim cu o mărire dar nu de a doua zi, nu va schimba nimeni legea cu pensiile prin Ordonanţă de Urgenţă”, a spus el, dând asigurări că este exclus acest lucru, ci va fi un proiect de lege.           Despre magistraţi, Ciolacu a spus că ”nu poţi să ieşi la pensie cu o pensie mai mare decât veniturile pe care le-ai avut când ai fost activ. Nu poţi să fii magistrat o săptămână şi să te încadrezi la pensie de magistrat, e total incorect”. ”Sunt lucruri care trebuie reparate”, a afirmat el.

”Nimeni nu va mări vârsta de pensionare la 65 de ani, peste noapte”, a precizat Ciolacu, adăugând că ”nu îndrepţi o nedreptate cu o altă nedreptate”.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou