Best Dental

Ciucă nu se joacă

Ştefan Diaconu, 23 mai 2023, Ora 11:40

  • print
  • |
ciuca-nu-se-joaca-47889-1.jpg

 Ciucă nu se joacă! PNL a decis să anuleze un eveniment din Argeș, din cauza grevei profesorilor

Liberalii anulează un eveniment care urma să se desfășoare miercuri în Sala Sporturilor din Pitești, : „PNL este concentrat pe soluționarea grevei din educație”.

„Evenimentul național care urma să aibă loc in după-amiaza zilei de 24 mai la Sala Sporturilor din județul Argeș se amână din motive obiective. PNL este concentrat pe soluționarea grevei din educație. Evenimentul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară tot în județul Argeș”, anunță PNL.

Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, și secretarul general al PNL, ministrul de Interne, Lucian Bode, împreună cu alți lideri din conducerea PNL vor participa, însă, la momentul solemn de la Vila Florica, în Ștefănești, jud.Argeș, miercuri, 24 mai, de la ora 9.00.

Evenimentele urmau să se desfășoare cu prilejul zilei PNL – 148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

 

 

 

EDITORIAL

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Generalul Ciuca: Nu voi face politica

Cel mai prost din ultimii zece ani. Așa ar fi spus premierul Ciucă la întîlnirea cu sindicatele din Educație, și e încă neclar dacă s-a referit la momentul ales pentru grevă sau ar fi scăpat, pur și simplu, pe gură o evaluare de sine. De altfel, dacă-i asculți aiuristicul monolog de la negocieri, dilema dispare. În ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou