Codrin Ștefănescu: Se va analiza excluderea Oanei Mizil din PSD

Mălina Andrei, 12 martie 2015, Ora 17:13

  • print
  • |
codrin-stefanescu-se-va-analiza-excluderea-oanei-mizil-din-psd-45922-1.jpg

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat, joi, organizația PSD București va analiza excluderea deputatei Oana Mizil din PSD, ca urmare a faptului ca ea apare pe listele de susţinători ai Partidului Social Românesc pe care îl înfiinţează Micea Geoană.

"Faptul că Oana Mizil apare în tabelul de iniţiativă al noului partid creat de Geoană şi Vanghelie şi depuse hârtiile la Tribunalul Bucureşti - Partidul Social Românesc - nu poţi să fii în două partide, în PSD şi în alt partid, şi de drept îţi încetează statutul de membru al PSD", a spus Ştefănescu.

"Decizia luată de Sectorul 5, care va fi validată la Bucureşti, nu are legătură cu ceea ce se întâmplă la DNA", a adăugat Ştefănescu.

Oana Niculescu-Mizil a anunțat, joi, la ieșirea de la DNA, că își va da demisia din Parlament.

''Azi îmi depun demisia din calitatea de deputat pentru că nu vreau să fie un impediment în fața justiției. Eu sunt un om corect. Nu mi-au cerut procurorii'', a declarat Oana Mizil.

Ea a precizat că are calitatea de suspect, iar acuzația se referă la faptul că a participat într-o firmă, dar a negat că acest lucru ar fi adevărat.

''Nu am administrat niciun magazin, din contră, am consiliat. Pur și simplu mă consider nevinovată, pentru că îmi place moda, nu am ce să fac, nu am putut să stau departe de modă. Ăsta a fost primul meu hobby și este în continuare'', a susținut Oana Mizil.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou