Codrin Ștefănescu este grav bolnav! Medicul Monica Pop îi dă un sfat important

Mirela Ene, 16 ianuarie 2023, Ora 10:08

  • print
  • |
codrin-tefanescu-este-grav-bolnav-medicul-monica-pop-ii-da-un-sfat-important-47289-1.jpeg

Președintele Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, a anunțat, vineri seara, că se retrage temporar din viața politică, din motive medicale. În mesajul postat pe Facebook, politicianul a transmis că îl susține pe Liviu Pop, fost ministrul al Educației, pentru conducerea APP. Plecarea fostului secretar general al PSD este a doua lovitură pentru partid, după ce, în vara anului trecut, Liviu Dragnea s-a rupt total de proiect. De ce medicul Monica Pop îi critică decizia de a lua o pauză? 

Codrin Ștefănescu ar fi grav bolnav. Prof. univ. dr. Monica Pop nu este de acord cu decizia liderului APP de a se retrage din politică din cauza problemelor medicale pe care le are. Într-o intervenție TV, celebrul oftalmolog s-a dat drept exemplu pentru politician și i-a transmis un mesaj de susținere, valabil pentru toți românii care trec prin astfel de cumpene, conform playtech.ro.

„Să știți că nu mi-a plăcut domnul Ștefănescu, mie mi s-a părut că este pesimist și nu este ok. Eu foarte optimistă nu am fost din start și nu am fost niciodată din acest punct de vedere, dar ești dator să faci tot ce se poate, că nu avem de ales. Face foarte rău domnul Ștefănescu dacă se retrage din munca lui. Nu trebuie. În afară de tratamentul medical oncologic, primul lucru important este să meargă la serviciu oricare din cei care sunt loviți de această boală. Să nu vorbească despre boală, să nu i se învârtă ceasul numai după ceasul acestei boli, deci nu trebuie vorbit despre asta, trebuia să meargă să lucreze. (...)", a spus Monica Pop la România TV.

Potrivit medicului român, este foarte important ca persoanele care primesc un diagnostic medical dur să-și continuie activitatea zilnică. Așa a procedat Monica Pop după ce colegii săi i-au spus că are cancer.

„Eu cât am fost internată, și am fost, slavă Domnului, de atâtea ori, dar, în rest, după externare mergeam la lucru și mi se pare foarte important. Acesta este un sfat pe care i-l dau. Eu am crezut că dânsul este un optimist. Nici nu trebuie să vorbească despre asta, trebuie să se gândească că el trebuie să facă tot ceea ce este posibil ca să trăiască și să trăiască bine, în măsura în care se poate", a explicat ea.

Deși Codrin Ștefănescu nu a specificat ce probleme de sănătate are, ar fi vorba de cancer: „Într-adevăr, boala aceasta este severă, dar curabilă și uneori vindecabilă. Eu nu știu ce fel de cancer are dânsul, dar, în orice caz, nu așa trebuie privite lucrurile".

Liderul Alianței pentru Patrie a transmis, vineri seara, că ia o pauză de la viața politică, dar nu definitiv. În ciuda retragerii sale de la conducerea partidului, acesta a subliniat că APP „își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre".

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou