Comisia juridică a dat aviz favorabil cererilor de reținere și arestare preventivă a deputatului Theodor Nicolescu

Mălina Andrei, 24 martie 2015, Ora 12:34

  • print
  • |
comisia-juridica-a-dat-aviz-favorabil-cererilor-de-retinere-si-arestare-preventiva-a-deputatului-theodor-nicolescu-46068-1.jpg

Deputații juriști au dat, luni, aviz favorabil cererii de încuviințare a reținerii și arestării preventive în cazul deputatului PNL Theodor Nicolescu, urmărit penal în dosarul ANRP.

Deciziile din Comisia juridică a Camerei Deputaților au fost luate în lipsa lui Theodor Nicolescu și a avocaților săi, scrie Agerpres.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a sesizat Camera Deputaților cu privire la încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului PNL Nicolescu Theodor-Cătălin, referitoare la săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită și a trei infracțiuni de abuz în serviciu.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou