Comisia Juridică a Senatului îi scapă de cătușe pe corupți

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 16:18

  • print
  • |
comisia-juridica-a-senatului-ii-scapa-de-catu-e-pe-corupti-46410-1.jpg

Senatorii din Comisia Juridică au avizat favorabil două amendamente depuse de social-democratul Șerban Nicolae la Codul de Procedură Penală.

Aceste amendamente îi scapă de cătușe pe cei care sunt cercetați pentru fapte de corupție, cu excepția cazului în care acestia încearcă să se sustragă urmăririi penale.

De asemenea, senatorii au mai luat o decizie importantă. S-a adoptat un amendament conform căruia un inculpat trimis în arest la domiciliu să își poată alege singur domiciliul unde dorește să își ispășească perioada de arest.

Decizia nu este una definitivă, deocamdată amendamentul fiind adoptat doar în Comisia Juridică. Pentru a devenit modificare la Codul Penal, acest amendament trebuie adoptat și de plen.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou