Condițiile lui Ilie Sârbu pentru președinția PSD

Cristian Blănuţă, 28 iulie 2014, Ora 14:00

  • print
  • |
conditiile-lui-ilie-sarbu-pentru-presedintia-psd-42094-1.jpg

Viitorul președinte al PSD, in cazul in care Victor Ponta ajunge la Cotroceni, va trebui sa fie un om tanar, inteligent si sa nu aiba probleme cu justitia, spune liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Intrebat la RFI Romania cum ar trebui sa fie viitorul presedinte al PSD, in cazul in care Victor Ponta ajunge la Cotroceni, Ilie Sarbu a raspuns ca "ar trebui sa semene cu domnul Ponta, sigur, nu fizic. Adica sa fie un om tanar, un om inteligent, un om ponderat, echilibrat, sa aiba rabdare sa discute cu oamenii, sa se apropie de oamenii din partid".

Intrebat daca una dintre conditii este sa nu aiba probleme cu justitia, senatorul PSD a raspuns: "Aia in primul rand, in primul rand, deja e o conditie sine-qua-non".

Totodata, Ilie Sarbu a precizat ca deocamdata nu-l exclude pe Liviu Dragnea: "El are o problema pe care noi am tratat-o ca o problema politica, cea cu referendumul. Daca apar si alte lucruri, vom vedea", a comentat Sârbu, potrivit ziare.com.

De asemenea, intrebat cine va fi prim-ministru, daca Victor Ponta ajunge presedinte al Romaniei, Sarbu a spus ca viitorul premier nu va trebui sa fie neaparat membru PSD.

"Nu, asta a spus-o si domnul Ponta. Nu putem sa avem tot. De aia un gest inteligent pe care l-a facut domnul Ponta a fost atunci cand presedintia Senatului n-a dat-o unuia dintre colegii mei (...). S-a mers tocmai pe ideea aceasta, sa aratam ca nu dorim sa devenim partid-stat, ca nu dorim tot, toata puterea", a mai spus senatorul PSD.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou