Update: PONTA: Mandatul meu de PREȘEDINTE va fi cu PROBLEME, cu NECAZURI!

Cristian Blănuţă, 29 iulie 2014, Ora 18:48

  • print
  • |
consiliul-national-al-psd-a-inceput-fara-ponta-42151-1.jpg Update

UPDATE - 19:12 - Victor Ponta a ajuns la Craiova, acolo unde își lansează candidatura la prezidențiale.

Discursul premierului în fața a aproximativ 5.000 de oameni aflați în Sala Polivalentă din Craiova:


"Eu mi-am lansat deja candidatura puţin mai devreme la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni care de fapt reprezintă România adevarată. Mi-am lansat candidatura fără să ştiu, fără să mă pregătesc", şi-a început Ponta discursul.


"Am convingerea că în noiembrie o să câştigăm, dar mai am şi convingerea că aşa va arăta şi mandatul meu de preşedinte, cum a arătat şi azi: cu probleme, cu necazuri".


"Vă cer sprijinul pentru acest proiect national. Cred că este un proiect naţional de care România are nevoie după 10 ani de ură, de dezbinare".


"Îmi doresc infinit mai mult decât să fiu preşedintele României, să fiu preşedintele românilor".


"Nu-mi imaginez o viaţă în altă parte decât România. Cred că obligaţia noastră e să-i facem pe cei mai mulţi români că pot să aibă aici o şansă egală".


"Sunt conştient că avem multe lucruri de făcut. Avem nevoie de drumuri, de şcoli şi de spitale".

 

Consiliul Național al PSD din Craiova a început la ora 18.00, așa cum era programat, dar în absența lui Victor Ponta și a lui Liviu Dragea.

Cei doi sunt așteptați la Craiova, întârzierea acetora fiind cauzată de indundațiile din zonă, acolo unde, de altfel, Ponta și Dragnea au fost prezenți.


Startul ceremoniei de lansare a candidaturii la prezidențiale ale premierului Ponta a fost dat de Lia Olguța Vasilescu.

La această reuniune, liderul PSD, Victor Ponta, urmează să solicite sprijinul colegilor săi pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă.

Participanţii la eveniment au primit un material electoral prin care premierul promite 'un model diferit de lider şi de preşedinte', precizând că îşi doreşte să fie un 'garant al corectitudinii' şi un 'preşedinte util României şi cetăţenilor ei'.

 

Victor Ponta a explicat care este motivul pentru care a preferat Craiova pentru Consiliul Naţional al PSD. "Este un bazin electoral şi este regiunea mea, măcar atâta meritau. Craiova este capitala Olteniei şi cu o primăriţă ca Olguţa Vasilescu au luat cel mai mare scor din ţară la europarlamentare. Meritau acest lucru", a spus Ponta.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou