CRIN ANTONESCU revine în forță pe scena politică

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 07:43

  • print
  • |
crin-antonescu-revine-in-forta-pe-scena-politica-43293-1.jpg

Surse din PNL dau ca sigură o revenire în forță a lui Crin Antonescu în jocul politic.

Deși a explicat că ar putea sta deoparte în această campanie electorală, sursele stiripesurse.ro susțin că Antonescu își pregătește cu mare atenție revenirea la masa marelui joc politic.

Pe scena politică se mai vehicula o revenire a lui Crin Antonescu chiar cu o candidatură la Cotroceni. Această posibilitate este, în acest moment, exclusă total din discuție.

Conform surselor, Antonescu va reveni, la început, mai șovăielnic, dar apoi din ce în ce mai tare. El va juca un rol decisiv în strategia lui Klaus Iohannis de a câștiga Cotroceniul.

Se mizează foarte mult pe impactul mediatic și electoral al revenirii în forță a lui Crin Antonescu. Tocmai de aceea, revenirea este împinsă cât mai aproape de începutul campaniei electorale. Conform surselor noastre, Antonescu va fi prezentat de cei din ACL drept singurul politician care poate ține piept PSD-ului și singurul care îi poate dărâma pe Ponta&compania, dat fiind trecutul comun.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou