CRIN nu vine la Congresul de fuziune PNL - PDL

Cristian Blănuţă, 26 iulie 2014, Ora 09:05

  • print
  • |
crin-nu-vine-la-congresul-de-fuziune-pnl-pdl-42019-1.jpg

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu va participa sâmbătă la Palatul Parlamentului la Congresul de fuziune PNL - PDL.

La începutul acestei săptămâni, Klaus Iohannis a fost preferat de membrii Delegaţiei Permanente pentru a reprezenta partidul în competiţia prezidenţială.

Crin Antonescu îşi motivează absenţa de la Congres prin faptul că nu se află în ţară, potrivit gandul.info. El nu va participa astfel nici la Congresul PNL, dar nici la Congresul de fuziune.

Democrat-liberalii şi liberalii vor vota sâmbătă fuziunea celor două partide, dar şi statutul noului partid care va purta numele PNL. De asemenea, va fi aprobată alianţa electorală formată de cele două partide pentru prezidenţiale: Alianţa Creştin Liberală. Alianţa va funcţiona până la înregistrarea oficială a noului partid la Tribunal. De asemenea, mâine se va aproba şi fuziunea prin absorbţie PDL - FC.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou