Cristoiu, atac la Firea: S-a măritat când răposatul soț nici nu se răcise!

Cristian Blănuţă, 9 octombrie 2014, Ora 11:10

  • print
  • |
cristoiu-atac-la-firea-s-a-maritat-cand-raposatul-sot-nici-nu-se-racise-43866-1.jpg

Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD, a fost desființată de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul personal. Acesta o critică dur pentru declarațiile făcute într-o conferință de presă potrivit cărora un președinte ar trebui să aibă o familie completă, cu copii - nu ca prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis.

"Se înțelege c-am rămas uluit văzând că Gabriela Firea, femeie, presupusă deci mai delicată decît noi, bărbații, îl atacă pe Klaus Iohannis într-o chestiune care, repet, ține de viața intimă a cuiva.


Gabriela Firea s-a măritat cu un alt bărbat când răposatul soț nici măcar nu se răcise. Și s-a măritat cu huiet, să știe toată țara. Noi, oameni de bun simț, n-am atacat-o pentru asta.. ne-am zis zis că am fi porci dacă am grohăi pe seama unei chestiuni strict personale a distinsei. Ca și-n cazul lui Klaus Iohannis, am considerat că n-avem dreptul să ne vîrăm nasul sub plapuma unor oameni.


Acum în cel mai deplin țățism, rar întîlnit în campaniile anterioare, purtătoarea de cuvînt a PSD, îl atacă pe Klșaus Iohannis pentru o chestiune intimă, fără nici o legătură cu politica. Noi, bărbații, am ezitat să ne vîrîm nasul în chiloții Gabrielei Firea. Iată însă că ea, femeie, nu șovăie să-l descheie la prohab pe Klaus Iohannis în public", scrie Cristoiu pe blog.


"Pînă acum, șeful Gabrielei Firea, numitul Victor Ponta, nu și-a cerut scuze de la Klaus Iohannis pentru porcăria la care s-a dedat PSD-ista, în numele lui Victor Ponta, al cărei purtător de cuvînt e. Vrea Victor Ponta ca în campania electorală să se umble la fiziologie.


Dacă mă gîndesc la ce se știe despre el, nu cred c-ar fi bine ca bătălia electorală s-o ia pe drumul atacurilor la fiziologie", a conchis Cristoiu.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou