Cristoiu: BARONII i-au pus sula în coaste lui PONTA

Cristian Blănuţă, 29 august 2014, Ora 08:13

  • print
  • |
cristoiu-baronii-i-au-pus-sula-in-coaste-lui-ponta-42860-1.jpg

Ion Cristoiu a avut o reacție dură la adresa lui Ponta și lui Dragnea, cu referire la ordonanța de urgență pe care Guvernul a aprobat-o.

"Dacă am avea o opoziție ca lumea, acesta ar fi momentul coborârii lui Ponta. Generațiile mai tinere nu știu ce e PSD-ul. Ponta a făcut o greșeală uriașă.

În momentul în care baronii locali, prin Dragnea, i-au pus sula în coaste, atunci s-a dezbrăcat de europenism și s-a întors la fesenism. Avem imaginea ce ar putea să facă Ponta dacă ajunge la președinție.

Eu am crezut că nu adoptă legea, eram convins! Poate pentru 80 la sută din populație nu avea mare semnificație. Eu am văzut rânjetul scurt al lui Ponta. Victor Ponta a făcut o greșeală uriașă", a spus Ion Cristoiu la Realitatea Tv.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou