CTP: "Ponta Galacticu'" și "Educația Selfie"

Cristian Blănuţă, 16 septembrie 2014, Ora 09:01

  • print
  • |
ctp-ponta-galacticu-si-educatia-selfie-43328-1.jpg

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre candidatul la prezidențiale, Victor Ponta, pe care nu l-a menajat.

CTP a afirmat că premierul a venit cu un nou concept de educaţie: "Educaţia Selfie".
"Este un concept interesant, acesta de educaţie pe telefonul mobil, pe tabletă, pentru un copil de 7-8 ani care nu are manuale şi de multe ori nu are ce mânca. De ce ar trebui să presupunem că ar avea telefon mobil? poate doar dacă îi dă domnul Ponta unul".

Jurnalistul a amintit şi de lipsa manualelor, în prima zi de școală: "Pentru că situaţia a scăpat de sub control, domnul Ponta vine cu soluţia: copiii să primească telefoane mobile", a spus acesta, făcând o analogie cu zicerea Mariei Antoaneta: "Nu avem pâine, daţi-le cozonac".

"Ponta este galactic", a mai spus CTP, explicând de ce premierul şi-ar merita supranumele de "Galacticu".

El a făcut referire la versurile pe care dl. Cozma i le-ar fi dedicat şefului Executivului. "Ponta a fost făcut galaxie. Nici Ceauşescu nu a fost numit aşa. A fost munte, a fost văpaie, dar galactic nu a fost făcut. Nu avem noi, românii vechi - cum se exprimă domnul Cozma -, doar pe Bercea Mondial, ci şi pe Ponta Galacticu'", scrie gandul.info.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou