Cum îl păcălește PSD pe Tăriceanu: Suspendarea simbolică a lui Băsescu!

Cristian Blănuţă, 15 septembrie 2014, Ora 17:38

  • print
  • |
cum-il-pacaleste-psd-pe-tariceanu-suspendarea-simbolica-a-lui-basescu-43321-1.jpg

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că se strâng deja semnături în Senat pentru a treia suspendare a lui Traian Băsescu. PSD pare să nu-l susțină pe liderul PLR.

Dacă premierul Victor Ponta a spus că l-ar vrea suspendat și demis pe Băsescu, președintele PSD se lovește de refuzul greilor din partid. Dragnea consideră că e o tâmpenie o suspendare a lui Băsescu pentru că i-ar permite "să zburde pe câmpiile patriei", iar socrul premierului, Ilie Sârbu, recunoaște și el că nu e partizanul unei noi suspendări.

Și totuși, suspendarea este luată în calcul în PSD. Ea va fi una simbolică. Strategia luată în calcul este o suspendare în Parlament a președintelui Traian Băsescu, dar fără organizarea unui referendum pentru demiterea acestuia.

"Nu are nimeni timp de suspendarea lui Băsescu. Prudența trebuie să fie cuvântul de bază. Putem fi iar acuzați de lovitură de stat, așa cum a zis Uniunea Europeană și data trecută. În Parlament, suspendarea trece. Poate fi doar o suspendare simbolică", a declarat Sârbu la Antena 3.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou